HondenPage baasje Tyri en de Rattenbende

Over Tyri en de Rattenbende

honden foto van Tyri en de Rattenbende Even mezelf voorstellen, ik ben Dieuwertje, een dame van 25 jaar oud en woon samen met mijn partner, 6 rattekindjes en nu eindelijk dan ook weer een hondje, een Russian Toy dame die geboren is op 20 mei, 2012.

Haar originele naam is Alina, maar we hebben haar de tweede naam Tyri gegeven. We hebben net de eerste stapjes gezet met haar in ons midden, op naar nog vele jaren te gaan!

---

Mijn eerste eigen hondje was Bas, een 'yorkshire terrier' die in zijn eerstje levensjaar maar liefst vier baasjes had gehad. Hij was van de vogeltjesmarkt in Belgiƫ geplukt maar bleek niet het kleine beestje te zijn wat zijn eigenaars wilden ... dus is hij bij mij en mijn moeder gekomen. Basje is 14 jaar geworden.

Onze droomhond voor de toekomst is de corgi maar daar willen we mee wachten totdat we ons eigen huisje met een lekkere tuin hebben.

Krabbels aan Tyri en de Rattenbende

honden page profiel JacinthaJacintha schreef om 07 oktober om 15:46
hoi hoi wat een leuke russian toy hoe zijn ze???
honden page profiel Jantina, Laila & LunaJantina, Laila & Luna schreef om 25 september om 14:06
Jeetje zeg, ik zit gewoon lekker gezellig op het forum mee te lezen en zie ineens jou reactie met dat geweldige lieve profiel foto van je Tyri, zit hier totaal te smelten. wat een mooi hondje zeg (L) Groetjes Jantina Laila en Luna
honden page profiel Inge, baasje van Gina, Flynn en WobbeInge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe schreef om 24 juli om 18:58
Gefeliciteerd met je nieuwe hondje. Wat een leuk ding zeg, echt een schatje:D Ik wens jullie nog heel veel geluk en plezier samen:)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Tyri en de Rattenbende heeft 316 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Tyri en de Rattenbende zeer positief gewaardeerd bij 8 waarderingen.

Berichten en online status
Tyri en de Rattenbende was voor het laatst online 10 jaar, 6 maanden, 3 weken, 1 dagen, 15 uur, 20 minuten, 27 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Close-up van Basje honden foto Waarom zit je nou te fluiten baasje? honden foto honden foto Handig hoor, zo'n kleine hond ... honden foto Tyri speelt ook erg lief met de ratjes. Eerste paar keer hadden ze haar en lekkere schoonmaak beurt gegeven en nu begint zij zachtjes te likken. honden foto Tyri vindt uit het raam van de trein kijken altijd prachtig.
Tyri en de Rattenbende heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Tyri, Basje


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^